GB: Garage5 rollbars

02.10.2012 by george

Dnešním dnem spouštíme hromadný nákup ochranných rámů/rollbarů.  Akce poběží do konce října (středa 31. 10.) nebo do naplnění seznamu. Předmětem je ochranný rám / rollbar, pasující do NA a NB, kompatibilní s pevnou střechou. Základní cena je 12.000,- Kč. Uděláme tu seznam o 10 místech. Jakmile se naplní 5 míst, klesne cena na 11.000,- a při naplnění všech 10 míst klesne na 10.000,-.

We launch the rollbar group buy today! It’ll end on Wednesday, 31st October or anytime the list is full. The rollbar fits both NA and NB Mazda Miata/MX-5 and is compatible with hardtop and hardtop side latches. Basic price is 490€ + shipping . We’ll run a list of ten spots. When we get 5 spots filled, the price will be 450€ + shipping and when the list is full ie. we’ll have 10 buyers, price will drop to 407 € + shipping.

Pro zapsaní na seznam je třeba složit zálohu 2000,- Kč, která bude v případě krachu hromadného nákupu vrácena. Jde o pojistku, aby se někdo nerozhodl přidat a nakonec odstoupil a my neskončili s rámy navíc, což snad všichni pochopí.

For your name to appear on the list, you’ll have to pay a 100€ deposit. This will be refunded to you in case the group buy won’t go through.

Pro NA je možné přidat harness bar na uchycení vícebodových pásů, u NB bohužel kvůli oknu tato možnost není, nicméně v případě zájmu se pokusíme se zájemcem a výrobcem vymyslet jiné řešení. Základní cena je platná pro rám s dvěma diagonálami bez harness baru. Každý napište, jestli chcete rám tak jak je nebo s nějakou úpravou. Všechny rámy budou v černé barvě.

Basic rollbar is with two diagonals. NA owners can have a harness bar added for a bit extra, NB owners can’t because of the rear glass window, but we’re working with our fabricator to find a solution. Minor changes are possible, so please state how many diagonals you want and wheter or not you want the harness bar when joining the GB. All rollbars are painted black.
Pokud máte jakékoliv dotazy, rádi je zodpovíme na mailu garage.five@gmail.com, naší facebookové stránce nebo zde v komentářích.

If you have any questions, we’ll gladly answer them on our email address garage.five@gmail.com, our facebook page or here in comments.

Rámy nejsou určeny k použití v běžném provozu!

These rollbars are meant for OFFROAD use only!

1. Pavel / NB /double diagonal
2. Zed / NA
3. Wouter van Bergen / NA / double diagonal, harness bar
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.