How did your car change?

15.10.2012 by george

Nedávno jsem narazil na tuhle obludnost, kterou mi někdo vytvořil ve photoshopu krátce po tom, co jsem mazdu koupil. Podle instrukcí, které jsem mu sám dal. Byla to tehdy představa, jak by moje mazda měla vypadat, až s ní skončím. Napadlo mě tedy srovnat fotky z doby, kdy jsem auto koupil a ze současnosti.

I’ve found this hiddeous photoshop rendering recently. Somebody edited picture of my then-new NB. Following instructions I gave him. It was my idea of what the car should look like finished. This gave me the idea to compare photos of my car from the day I bought it with current shots.

Za tu dobu co Mazdu mám jsem si prošel nespočtem různých plánů, co s ní provedu, co vyměním, co vylepším a co zahodím. Většina těhle plánů měla jepičí život a do reality jsem převedl jen minimum.

I’ve gone through a lot of plans with the car since I bought it. What to do with it, what to change, what to improve and what to throw away. Most of those plans had a short life as I realized only a fraction of them.

Bohužel zatím proběhla většina úprav pouze na exteriéru/interiéru. V průběhu času jsem měl možnost vyměnit motor za silnější, ale bůhví proč jsem to neudělal. Jindy zas do cesty přišlo NA, které jsem dával dohromady, takže se tohle auto dostalo na vedlejší kolej. Teď už se snad situace obrátí a budou přibývat hlavně funkční úpravy. Zatím na instalaci čekají například svody Maxim Works.

Unfortunately, most of the mods are just exterior/interior stuff. I had a chance to swap a late 1.8 (107kw) but didn’t do it, god knows why. Later on, I got an NA that needed some love and so the NB was put on backburner. It should get better now though and I’ll add mainly performance upgrades. For now, I have a Maxim Works header waiting to be put on.

Jak jste na tom vy? Ubírá se vaše auto, nehledě na to jestli jde o MX-5 nebo cokoliv jiného, směrem, který jste si vytyčili po koupi? Nahrajte nám na naše Facebook stránky fotku auta před a po!

How about you? Does your car follow the direction you choose after purchase, no matter wheter it’s Miata or anything else? Upload some before and after shots to our Facebook page!

Díky za fotky patří Honzovi Fučíkovi, určitě se podívejte na jeho stránky Honza Fučík foto

I would like to thank Honza Fučík for the current shots. Check out his page Honza Fučík foto